A COLLABORATION MONUMENT

En grupp människor i en grönskande miljö runt ett samarbetsmonument

A COLLABORATION MONUMENT & GISLAVEDS KONSTHALL SÖKER EN TALESPERSON FÖR ETT KONSTVERK.

VILL DU SKAPA NÅGOT UNIKT?

VILL DU PRODUCERA KONST?

VILL DU LEDA?

Gislaveds konsthall och A Collaboration Monument Välkommen till A Collaboration Monument och Gislaveds konsthall, vi söker en projektledare för ett storskaligt konstprojekt under 2021. Projektet kommer att utspela sig på flera platser med utgångspunkt från Gislaveds Konsthall.

A Collaboration Monument är ett långvarigt konstprojekt realiserat i flera separata verk som alla är del av en och samma helhet. Konstnärer, tecknare, arkitekter, dansare, scenbyggare, musiker, författare och curatorer samverkar i skapandet av konst som går över och bortom dig själv.

Arbetsuppgifter Du arbetar med olika människor och skilda discipliner och för dem samman. Du finner, dirigerar och kommunicerar med samarbetsparter. Du organiserar evenemang, skriver ansökningar och har en väsentlig roll i skapandet av ett monumentalt konstverk. Arbetet innebär kommunikation med flera olika yrkesgrupper. Du behöver följa instruktioner, fatta beslut och arbeta självständigt. Uppdraget är flexibelt med avseende på arbetsort såväl som tid. Arbetsperioden disponeras under 2021 i samråd med arbetsgivaren.

Kvalifikationer Akademisk utbildning inom konst, dans eller projektledning på minst kandidatnivå eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Kommunikationsförmåga, färdighet inom sociala media, event och organisation är önskvärt. Du behöver vara lösningsorienterad, kreativ och duktig på att hålla och sätta deadlines. Tidigare erfarenhet som projektledare är inte ett krav. Största vikt fästs vid personlig lämplighet.